top of page

 KALENTERI  

 2016/10/1-14

Wally Watthead

Kiinan kiertue

Beijing Haidian Gongroen Wenhua theatre -Tianjin- Shanghai- Hangzhou

 2016/10/27 

William

Oslo Operafestival 2016

Oslo, Norja

 2016/11/3-4 

William

Göteborg Stadsteater, Stora scenen

Göteborg, Ruotsi

2017/01/18-22 

BLAM!

Aleksanterin teatteri

Helsinki

2021/09-12

Mielen taikaa! - mentalismishow!

Tampereen teatterin

Kulttuuriravintola Kivi

Tampere

Aina jotain spesiaalia   

SOPHIE'S ENTERTAINMENT

 

Sophie’s Entertainment (emoyhtiö Sophie-International Oy perustettu v. 1994) on kansainvälinen esittävän taiteen agentuuri- ja managerointiyritys. Perustaja ja omistaja Maire Pylkkänen on tehnyt pitkän menestyneen kansainvälisen uran teollisten innovaatioiden parissa ja ”tämä nykyinen työ on unelmien täyttymys, sillä taiteen ja kulttuurien kohtaaminen edistää ihmisten keskinäistä ymmärtämystä ja siten maailman rauhaa. Kulttuurilla on aina ollut keskeinen osuus kansojen ja yksilöiden identiteetin muodostumisessa ja siten se lisää myös onnellisuutta ja henkistä hyvinvointia.”

 

YRITYKSESTÄ

Sophie's Entertainment haluaa tarjota parasta kansainvälistä esittävää taidetta, teatterin, sirkuksen, taikuuden, mentalismin ja musiikin alalta. Artistiemme valinnassa kiinnitämme huomiota siihen, että he ovat omalla sarallaan spesiaaleja, joko teknisesti, taiteellisesti tai ovat erikoisella konseptillaan luoneet poikkitaiteellista uutta osaamista. Sparraamme myös uusia ryhmiä kansainvälisille markkinoille. Tavoitteenamme on tarjota ongelmaton yhteistyö esiintyvän ryhmän ja tilaavan teatterin kanssa; me panostamme siihen.

 

Sophie’s Entertainment tarjoaa innovatiivisia produktioita, jotka

1. yhdistävät uusia elementtejä taiteessa kuten taikuutta, teatteria, mentalismia, fyysistä teatteria ja tanssia

2. yhdistävät ja luovat uusia teatteriteknologioita

3. luovat uusia produktioita traditionaalisista tuotannosta

 

Yritys on erikoistunut teatterin, taikuuden, sirkuksen, musiikin myyntiin ja markkinointiin ensisijaisesti Skandinaviassa ja Euroopassa, mutta kansainvälisten verkostojensa kautta yritys toimii globaalisti. Sophie’s Entertainment on neljän vuoden aikana onnistunut luomaan varsin merkittävän globaalisen verkoston Kiinasta Meksikoon ja näin ollen yrityksellä on hyvä kansainvälinen kokonaisnäkemys alan markkinoista. Se osallistuu vuosittain maailman suurimmille esittävän taiteen messuille ja on myös ISPA:n jäsen. 

CULTURAL MANAGEMENT

 

Sophie's Entertainment ottaa vuosittain 2-3 vapaata esittävän taiteen ryhmää, pääasiassa non-verbaalisia tuotantoja, kansainväliseen sparraukseen. Valinnan suorittaa kansainvälinen raati. Ryhmien tuotannot tuotteistetaan ja niille tehdään kansainvälinen myynti- ja markkinointi-strategia. Pyrimme lisäämään tuotantojen tunnettavuutta sekä vakiinnuttamaan ryh-mien talouden pitkäaikaisilla kiinnityksillä ja kiertueilla. Vienti on pitkäjänteistä toi-mintaa ja tulosten saavuttaminen edel-lyttää molemminpuolista sitoutumista hankkeeseen. 

bottom of page